Vendehøj 32 (D5)., 8543 Hornslet

26 Gårdhavehuse i ét plan

- 122 m2 med 3 værelser / 2 badeværelser
- Egen gårdhave og have
- Tilhørende carport med redskabsrum
- Lavt energiforbrug, funktionel indretning og et minimum af vedligehold.
- Komplet hvidevarepakke fra Miele medfølger
- Vælg selv inventarsæt i samarbejde med Invita.
- Beliggende i nyt område med 2 km til letbanestop
- Design selv din bolig og vælg selv gulve, klinker, spots, ovenslysvinduer mv.
- Forventet overtagelse: Juni 2022

Området omkring Vendehøj er et af de nyeste områder i Hornslet. Herfra kan du gå til Netto og Rema1000 og via stisystemet kommer du hurtigt og sikkert til både letbanen, skolen, parken og Hornslets hovedgade. Stien giver desuden på sigt, adgang til Skraldskov som byder på gode gå- og løbeture.

På storparcellen vendehøj 98 opføres over de kommende år 82 rækkehuse i ét og 2 plan. Etape 2 er 26 dobbelthuse i ét plan af typen "Yard Houses". Boligerne ligger godt op mod det grønne bælte og stisystemet langs storparcellens nordlige skel . Et Yard house er et dobbelthus og fås som både 122 m2 med 3 værelser eller som 140 m2 med 4 værelser. Begge boligtyper er herudover indrettet med 2 badeværelser, bryggers og et stort opholdsrum i åbent forbindelse med køkkenet. Det helt særlige ved et Yard house er det store gårdhavemiljø, som i alle boliger er orienteret mod vest.

Som køber har man mulighed for selv at designe sin bolig indenfor nogle givne rammer. Man vælger f.eks. selv sit træ- eller laminat gulv, ligesom man kan vælge mellem en lang række af klinker i både 30x60 cm og 60x60 cm. Herunder er der indbygget mulighed for tilvalg af spots, udendørs vandhane, ovenlysvindue i køkken og gang, forskellige armaturer mv. Og endeligt kan du selv sammensætte dit inventar i samråd med Invita.

I købet af boligen medfølger carport med redskabsrum, en standard belægning som inkluderer terrasse, indkørsel mv. og naturligvis en have beplantet med græs. Man skal selv plante hæk. I området etableres flere fællesarealer med græs. Det er grundejerforeningen, der beslutter hvad fællesarealerne skal benyttes til, men man kan forestille sig bord/bænke sæt, boldbane, petanque mv.

Hornslet ligger fordelagtigt placeret tæt på Aarhus, hvad enten du kører ad motortrafikvejen eller bruger de gode offentlige transportmuligheder, herunder særligt letbanen. Byen smyger sig om tre, grønne bækdale og ligger lunt placeret tæt på gode skove, det smukke Rosenholm Slot og i cykelafstand til en god badestrand ved Kalø Vig. Hornslet er med 5.812 beboere (2019) den næststørste by i Syddjurs Kommune, og har mange dagligvare- og specialbutikker, lægehus og andre serviceerhverv. Du finder også en biograf, bibliotek, kirke, skole, børnepasning og gode sports- og fritidsfaciliteter samt et aktivt foreningsliv.

Download brochure, prisliste og salgsopstilling herunder: