Vendehøj 190, 8543 Hornslet

Sydvendt enderækkehus med højt udstyrsniveau

Som beboer i Vendehøj 190 bliver man en del af det nye populære boligområde i Hornslet. Herfra kan man gå til Rema1000 og Netto som ligger på den anden side af vejen. Samtidigt har man gå-afstand til busstoppet, til Skrald skov og via det lukkede sti system kan man cykle til Hornslet midtby, hvor man finder byens butikker, biograf, skole og letbanestop med 4 afgange i timen.

Boligen er opført i 2022 og ligger som en endebolig med en sydvendt gavl og en ekstra udgang. Endvidere er boligen beliggende med en rigtig fin udsigt over markerne og med skoven i baggrunden.

Boligen indeholder entre med garderobeplads, et velindrettet badeværelse med bruseniche, et stort køkken alrum og stue i hele husets bredde, 2 regulære værelser og et bryggers med vaske faciliteter. Huset er opgraderet med spots, ovenlysvindue i køkken, udendørs vandhane og et væsentligt opgraderet køkken fra Invita med tilhørende hvidevarer fra Miele, en kogevandhane og en dekton bordpalde som tåler varme gryder, pander mv. Stuen, alrummet og værelserne er opgraderet med et flot egetræsgulv i plank. Huset er selvfølgeligt med gulvvarme ligesom der er ventilationsanlæg.

Udvendigt byder husets placering på ophold mod øst, syd og vest. Forhaven mod vest er med indkørsel og carport og et stort depotrum på 11 m2. Baghaven er med flisebelagt terrasse og græs. Nuværende ejer har ikke plantet hæk, hvorfor haven er åben mod fællesarealerne. Det er naturligvis tilladt at plante hæk (bøgehæk).

Alt i alt et rigtigt fint lille hus med en god og overkommelig grund.