Vendehøj 182, 8543 Hornslet

Velindrettet enderækkehus fra 2022

* 108 m2 i ét plan
* Egen carport med depotrum
* Terrasse på begge sider af huset.
* Lave udgifter til varme og vedligehold
* Mulighed for at indrette ekstra værelse
* Lækkert materialevalg f.eks spots, Invita inventar, kogevandhane mv.
* Ventilationsanlæg
* Medfølgende 10 årig byggeskadeforsikring
* 1 og 5 års eftersyn
* Adgang til store fællesarealer
* Gå afstand til Netto, Rema1000, busstop mv.
* Tunnel under Løgtenvej med cykelsti til Hornslet midtby, skole, letbane mv.
* Gå afstand til skrald skov

Som beboer i Vendehøj 182 bliver man en del af det nye populære boligområde i Hornslet. Herfra kan man gå til Rema1000 og Netto som ligger på den anden side af vejen. Samtidigt har man gå-afstand til busstoppet, til Skrald skov og via det lukkede sti system kan man cykle til Hornslet midtby, hvor man finder byens butikker, biograf, skole og letbanestop med 4 afgange i timen.

Boligen er opført i 2022 og ligger som en endebolig med vestvendt baghave. Boligen indeholder entre med garderobeplads, et velindrettet badeværelse med bruseniche, rainshower og lyst inventar, et stort køkken alrum og stue i hele husets bredde, 2 regulære værelser og et bryggers med vaske faciliteter. Huset er opgraderet med spots, udendørs vandhane og et opgraderet køkken fra Invita med tilhørende hvidevarer fra Bosch og en kogevandhane. Huset er selvfølgeligt med gulvvarme ligesom der er ventilationsanlæg.

Udvendigt byder husets placering på ophold mod øst og vest. Forhaven mod syd-øst er med indkørsel og carport og et stort depotrum på. Baghaven er med flisebelagt terrasse og græs.

En rigtig god bolig i et nyt og meget populært område.