Tronkærlund 43, 8541 Skødstrup

Spændende bungalow på attraktiv beliggenhed i Skødstrup

* 225 m2 arkitekttegnet bungalow
* Integreret opvarmet garage og udhus på 53 m2
* Svævende sydvendt altan med overdækning
* Flot kig over området og bugten i det fjerne
* Lukket vestvendt terrasse miljø
* 3 forskudte niveauer
* Højt niveau i materialevalg herunder polerede betongulve, betonbordplader mv.
* Medfølgende alarmsystem, VGA anlæg, aircondition, solcelleanlæg mv.
* Forældreafdeling med walkin og eget badeværelse
* Teenageafdeling med egen indgang
* Beliggende på rolig, børnerig vej
* Adgang til flere store fællesareale, legepladser mv.
* 1 km til Skødstrup skole
* 1 km til letbanestop, indkøb mv.

For enden af en lukket vej i et børnevenligt og eftertragtet kvarter i Skødstrup ligger denne store bungalowvilla. Den er opført i kvalitetsmaterialer og har en gennemført planløsning med spændende, forskudte niveauer. Med i købet er der også en dobbelt garage med port og stort opbevaringsrum foruden en hævet terrasse og en skøn have. Placeringen giver jer kort afstand til Skødstrup Skole, indkøb og letbanen. Det attraktive kvarter har trukket mange børnefamilier til, og de små kan på grund af den rolige beliggenhed trygt lege på den stille vej. Området er prydet med flotte huse i et kuperet landskab, og der er stisystemer og fællesarealer med legeplads og boldbane i baghaven.

Ejendommen ligger på en skrånende grund, og det nedre plan er derfor en underetage uden terrænforskel til haven Huset er med sin særlige planløsning et moderne hjem med rammer i særklasse. I kan forvente et meget højt niveau i materialevalg over hele linjen, som eksempelvis de nydelige, polerede betongulve, som er gennemgående.

Husets stueplan er dedikeret til de samlende opholdsrum med et stilrent, hvidt køkken med betonbordplader, og her ses et behageligt lysindfald takket være vinduespartierne, der går fra gulv til loft. Stuen ligger i åben forbindelse med alrummet, dog skal I et par trin op, før de komfortable møbler kan tages i brug. Her bliver I straks betaget af udsigten over området, som med det samme skaber blikfang i rummet. Forældresuiten er også placeret på stueplan og byder på walk-in-closet og badeværelse. Dertil er der endnu et værelse og et gæstetoilet, mens nederste niveau råder over to værelser. Det nederste niveau har egen indgang. Begge badeværelser er ligesom køkkenet med betonbordplader.
Den svævende altan med udsigt over området bliver også et stort aktiv. Den er delt op i en vestside og en sydside med sol at finde hele dagen. Under altanen er der indrettet et stort depotrum.

Alt i alt en spændende villa på en meget attraktiv adresse.