Tronkærgårdsvej 272, 8541 Skødstrup

Udsigtsvilla på én af Skødstrups mest populære beliggenheder

På én af de højest beliggende og mest populære villaveje i Skødstrup får børnefamilien eller liebhaverkunderne en ekstraordinær udsigt og har tilmed mulighed for at flytte ind i en ekstremt velholdt etplansvilla og nyde dette hver dag.

Boligen råder over 177 kvm, der fordeler sig familievenligt over ét plan og opdeles i opholds-, børne- og en meget luksuriøs forældreafdeling. Sidstnævnte rummer et stort soveværelse med direkte adgang til badeværelse og stort walk-in. Børneafdelingen befinder sig i husets anden ende og rummer tre værelser samt et badeværelse og et bryggers med vaskefaciliteter; alle rum opdeles her af et gangareal. I midten af det hele ligger et lyst opholdsrum med akustiklofter-til-kip i både køkken-alrum og stue. Køkkenet er et grebsfrit Svanekøkken med tilstødende depot, alt i hårde hvidevarer og kogende vandhane, hvor stuen har brede vinduespartier med fremragende udsigt. Ligeledes er der fra husets alrum og spiseplads en betagende udsigt over Mols, Samsø og Aarhus bugten.

Den utroligt velholdte ejendom er opført af FBA-huse i 2010 og byder på gode faciliteter som genvindingsanlæg, IHC-styring på strømmen, tre loftsrum og dobbelt garage med elporte, hvor der er klargjort til elbil-lader. Derudover kan I også glæde jer til den nemme, lukkede baghave mod vest samt den store, overdækket træterrasse med sydvendt placering, for ejendommen placerer sig på én af højeste grunde i området og giver jer derfor mulighed for at nyde en betagende udsigt over by og natur fra udearealerne.

Området, I er landet i, kendetegnes ved at være meget kuperet, hvilket betyder, at der i kvarteret er bygget mange spændende huse, som oftest er arkitekttegnede, så det tilpasses den enkelte grund. Adressen placerer jer tilmed på én af de mest populære villaveje i Skødstrup med mange børnefamilier, hvor der er inden for kort cykel- og gåafstand befinder sig legepladser og boldbaner samt gode stisystemer, der kan lede jer og børnene trygt til Skødstrup skole, sportshal og daginstitution. Er hverdagen travl og kaotisk, så kan Skødstrup Skov eller badestranden ved Studstrup tre km væk nemt afhjælpe det, ligesom at hverdagen for pendleren bliver en smule nemmere grundet de kun 500 m. til letbanestoppet.