Solbjerg Hovedgade 80K, 8355 Solbjerg

12 nyopførte rækkehus i Solbjerg

- 105 m2 med 3 værelser
- Egen have og redskabsrum
- Lavt energiforbrug, funktionel indretning og et minimum af vedligehold.
- Design selv din bolig og vælg selv køkken, hvidevarer, gulve mv.
- Gå afstand til indkøb, skole, skov, sø mv.
- Forventet overtagelse ultimo 2022

På en flot grund ud til skolens boldbaner og godt tilbagetrukket fra Solbjerg Hovedgade opføres 12 spændende rækkehuse i 2 plan med 3 værelser.

Boligerne er praktisk og funktionelt indrettet med et minimum af spildplads, og der er lagt vægt på vedligeholdelsesfrie materialer. Alle boliger er 105 m2 og afleveres nøglefærdige til køber. (dog skal man selv plante hæk)

Rækkehusene er indrettet med opholdsrummene samlet i husets stueplan, hvorfra der også er udgang til husets have. I stueplan finder man entré, et gæstetoilet med vindue samt et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Huset indeholder herudover 3 regulære værelser, som sammen med et badeværelse udgør husets 1. sal.
Som køber er man medbestemmende på en række valg, herunder gulvtyper, inventar og hvidevarer m.v. Det er alså muligt selv at designe sin bolig indenfor nogle givne rammer.

Man vælger f.eks. selv et træ- eller laminat gulv, ligesom man kan vælge mellem en lang række af klinker i 60×60 cm. Herunder er der indbygget mulighed for tilvalg af spots, udendørs vandhane, forskellige armaturer mv. Og endeligt kan man selv sammensætte sit inventar i samråd med Invita i Tilst. Der medfølger en komplet hvidevarepakke fra Siemens.

I købet af boligen medfølger et redskabsrum, en standard belægning som inkluderer terrasser på begge sider af huset og naturligvis en have beplantet med græs. Man skal selv plante hæk. I området etableres et parkeringsanlæg, en affaldsortering og et fællesareal med græs. Det er grundejerforeningen, der beslutter hvad fællesarealerne skal benyttes til, men man kan forestille sig bord/bænke sæt, boldbane, legeplads mv.

Fra boligområdet kan man gå til Rema1000, Super Brugsen, Solbjerg Bageri, Solbjerg skole, Solbjerg skov og Solbjerg sø mv.

Solbjerg er beliggende 16 km syd for Aarhus. Der er i Solbjerg flere dagligvarebutikker, vuggestue, dagpleje, børnehave, skole og idrætsforening, og der er kort afstand til motorvejen, enten via Stilling eller Hasselager.

Download salgsopstilling mv herunder