Ravngårdsvej 14B, 8370 Hadsten

9 arkitekttegnede rækkehuse i 1-plan med fjernvarme

Planløsningen er veldisponeret og byder bla. på et virkelig skønt og lyst opholdsrum med køkkenalrum og stue i åben forbindelse. Fra stuen bliver der udgang til en delvist overdækket terrasse samt overkommelig have. Boligerne opføres i vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer, således at fritiden kan bruges på mere fornøjelige sysler end at passe og vedligeholde hus.

Boligen og området er optimal for den travle børnefamilie, husene kræver stort set ingen vedligehold og er samtidig billige i drift. Så I kan bare koncentrere Jer om familielivet. De grønne områder omkring husene indbyder til, at man kan bruge dem i forlængelse af sin egen have, hvis poderne skal bruge lidt ekstra plads at boltre sig på. Udstykningen er beliggende cirka 600 m. fra den seneste store udstykning på Seglager. Med kun cirka 1 km. til rema1000 og Østervangsskolen, er det let at få hverdagens logistik til at flyde.

Boligen egner sig også rigtig godt til det ældre par, der ønsker at nyde sit otium uden at skulle holde stor have og hus. Her får I det hele, men i en overskuelig størrelse, så der er mere tid til afslapning, rejser og andre interesser.

Til hvert hus opføres der et listebeklædt redskabsrum i lyst træ.

Hadsten byder på et rigtig godt handelsliv med mange butikker, både dagligvarer men også en lang række specialbutikker. Desuden er der rigtig gode muligheder for offentlig transport med tog og bus, både til Randers og Aarhus.

Bliv den første bebor af dette skønne rækkehus,