Overvænget 4K, 8920 Randers NV

Nyopførte ét plans rækkehuse i Over Hornbæk

* 120 m2 med 3 eller 4 værelser.
* Egen carport og redskabsrum
* Adgang til stort fællesareal
* Gåafstand til populær skole
* Forventet overtagelse 1. april 2021

I Over Hornbæk bor du i ét af de mest eftertragtede områder i Randers. Her betyder beliggenhed nemlig at du har korte afstande til alle hverdagens fornødenheder. Her er bl.a. gåafstand til den populære Hornbæk Skole (ca. 500m) , til Hornbæk hallen (ca. 500 m), til Rema1000 (ca. 700 m) og til boldbanerne. Randers Midtby ligger ca. 5 km herfra og skal du på motorvejen så er her kun knap 2 km til og frakørslen til E45.

Her opføres og udlejes 9 ét plans rækkehuse á 120 m2 – alle med egen carport, ekstra p-plads og vestvendt have. Haverne leveres med flisebelagt terrasse, græsplæne og bøgehæk. Alle boliger har adgang til et lukket fællesareal i bebyggelsens sydlige ende.

Boligerne er spændende indrettet med store åbne køkken alrum og stuer, som har direkte udgang til vestvendt have og terrasse. Alle boliger har bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og et badeværelse med bruseniche. Indretningen varierer med enten 3 værelser og walk in / kontor eller 4 værelser – se plantegning for mere info herom.

Alle boliger leveres med Invita inventar, træ/alu vinduer med 3 lags glas, massive indvendige døre, varmegenvindingsanlæg, gulvvarme, troldtektlofter, laminat plankegulv i trælook, 60x60 klinker, væghængt toilet, Hans Grohe armaturer og brusehoved.

Boligerne forventes at være færdige til indflytning 1. april 2021.
* Ubegrænset leje.
* Mindre husdyr er tilladt.
* 3 mdr. depositum.
* 1 mdr. forudbetalt leje.
* A conto varme kr. 500,-
* Øvrigt forbrug afregnes direkte med forsyningsselskabet.