Østergårdsparken 4, Ugelbølle, 8410 Rønde

Arkitekttegnet villa med udsigt til Kalø Vig

* Imponerende udsigt over Kalø Vig
* 208 m2 bolig + dobbelt garage
* Forældreafdeling, 3 værelser og vinkælder
* Store vinduespartier og højt til loftet
* En spændende indretning med flere niveauer
* Fuldmuret med IHC strøm / alarm og central støvsuger
* Generelt et højt niveau af materialevalg
* Meget populær beliggenhed i Ugelbølle
* Gå afstand til fri skole, til Følle strand og til Kalø golfklub.

Denne flotte villa på Østergårdsparken 4 i Ugelbølle er opført i 2007 i en meget populær udstykning med gåafstand til fri skole og til den populære badestrand ved Følle. Huset fremstår i meget flot vedligeholdt stand med i alt 208 spændende kvadratmeter bolig fordelt over flere forskudte niveauer.

Indvendigt et stort køkken alrum med en imponerende loftshøjde og udgang til vestvendt terrasse med læmur. Alrummet har akustik paneler i loftet og oplukkelige ovenlysvinduer. Køkkenet er fra Svane og fremstår meget velholdt med kvalitets hvidevarer bl.a. amerikaner køle-fryseskab, kogeplade med indbygget emhætte, en tallerken varmer og indbygget kaffemaskine osv. Fra alrummet er der adgang til husets stue, som imponerer med en formidabel udsigt, højt til loftet, store vinduespartier og udgang til en stor altan. Herudover byder huset på en forældre afdeling med stor walk in garderobe og eget badeværelse med brus og hjørnespa, en børneafdeling med 2 store værelser og et badeværelse, et kontor, et stort bryggers, en entré og en vinkælder. Fra huset er der direkte udgang til dobbelt garange med 2 elporte og et stort udhus til opbevaring mv.

Generelt fremstår huset i meget flot stand og med et højt niveau af materialer.

Omkring huset er der anlagt en nem have med flere solterrasser osv.

Via stisystem er der nem og sikker adgang til Ugelbølle friskole som ligger ca. 600 m. herfra. Endvidere er der ca 2 km til Følle strand og lidt over 1 km til Kalø Golfklub.