Ny Studstrupvej 19, 8541 Skødstrup

Stor murermestervilla tæt på byskiltet til Skødstrup

* 213 m2 murermester bolig med 107 m2 højloftet kælder
* Oplagt til flerfamiliesbolig eller den store familie
* Nedlagt landejendom meget tæt på Skødstrup.
* 17.282 m2 grund for enden af blind vej.

Omgivet af vårgrønne marklandskaber og efterårsklædte trækroner ligger denne rødstensvilla smukt placeret for enden af en blind vej. Med køkken og bad på begge etager er det oplagt at samle flere generationer under samme tag, ligesom den 17.282 kvadratmeter store grund tilbyder en verden af anvendelsesmuligheder med udhusbygninger, selvvoksende skovarealer og swimmingpool.

Sammen med det røde tegltag skaber murstensfacaden og de hvide vinduesrammer et charmerende udtryk med klare referencer til den klassiske murermesterstil. De elegante detaljer udfolder sig ligeledes inden døre, hvor de gyldne toner fra den kinesiske skifer spreder en hjertevarm stemning i opholdsmiljøerne.

Køkkenet fremstår særdeles velholdt med en eksklusiv granitbordplade, der står i smagfuld kontrast til de hvide fronter, mens brændeovnen sikrer hyggelige rammer i den store stue. Etagen afrundes af et toilet med tilhørende baderum samt tre værelser, hvoraf det ene udmærker sig med et walk-in-closet.

Trappen snor sig op mod førstesalen, hvor endnu et pragtfuldt opholdsmiljø åbenbarer sig. Herfra er der skabt åben forbindelse til køkkenet, som er flot udført med et velplaceret ovenlysvindue og en muret kogeø. Ved siden af soveværelset ligger badeværelset, som byder på komfort i særklasse med to håndvaske, spabad og ikke mindst en luksuriøs regnbruser. Det store værelse mod syd egner sig desuden perfekt som en hyggelig dagligstue med kig til grundens maleriske sceneri fra altanen.

Med gulvvarme under de nylagte klinker udfolder den høje kælder sig med hele fem disponible rum, et flot nyere badeværelse samt et bryggers.

På Ny Studstrupvej 19 bor I naturskønt nær skov og vand, akkurat som jeres egen grund udgør en grøn perle med kvidrende fugle og rådyr, der pusler i buskadset. Samtidig er der ganske kort afstand til Skødstrup, hvor I blandt andet finder indkøb og skole såvel som letbanestop.

Vær opmærksom på, at ejendommen ligger tæt på motorvejen og at der vil kunne opleves støj herfra.

Velkommen til.