Elgårdsminde 101, Søften, 8382 Hinnerup

Flot rækkehus fra 2007 ud til sø ved Hinnerup

I Søften ved Hinnerup finder I dette dejlige rækkehus, som byder på smukke rammer med udgang direkte til en sø, og udendørsarealer som indbyder til hygge. Boligen strækker sig over to velindrettede etager, hvor et stort køkken-alrum, en lys stue og et rummeligt værelse står som hjemmets centrale opholdsområder.

Den præmierede bolig er opført i 2007 og fremstår lys og velholdt i alle rum. Der er lagt nyt trægulv på begge etager i 2017, som giver et flot udtryk og bidrager til en gennemgående følelse af kvalitet. Køkken-alrummet står med HTH-inventar, som går igen på værelset, badeværelset og i bryggerset, og den rummelige udformning giver gode forhold til madlavningen samt en dejlig spiseplads, som har skøn udsigt gennem det store glasparti med udgang. Her er desuden en elegant pejseindsats, der giver hygge og et varmt skær gennem hele vinteren.

På førstesalen findes den imponerende dagligstue, som har et herligt lysindfald og leder ud til en vestvendt altan med udsigt over det parklignende område. Hertil kommer boligens rummelige værelse, der står med god skabsplads. Endelig nås bryggerset, hvor der findes vaskefaciliteter, inden huset afrundes med toilet og badeværelse, som matcher hinanden med deres sorte flisegulv. Badeværelset har desuden et helt nyt toilet fra 2019.

Udendørs får I skønne opholdsmiljøer med terrasser på begge sider af boligen. Her kan solen nydes både morgen og aften, og med nedgangen direkte til områdets grønne område med sø og stier brydes skellet mellem bolig og natur, samtidig med at privatlivet beholdes. Desuden får I en stor parkeringsplads og et godt skur.

Den gode beliggenhed i Elgårdsmindeparken placerer jer i et fredeligt område, hvor naturens ro sætter tempoet. I Søften bor I desuden tæt på indkøb og daginstitutioner, og I har let adgang til offentlig transport, ligesom I med bil kommer til Aarhus på et kvarter.