Hyldevangen 22, 8355 Solbjerg

Open Air - en helt særlig bolig

* Super spændende indretning.
* 155 m2 / 4 værelser / carport med skur.
* Nybyggerområde med masser af børnefamilier.
* Beliggende lige op ad Solbjerg Skov.
* Mulighed for at se lignende bolig.
* Medbestemmelse på køkken, hvidevarer, gulve mv.
* Mulighed for overtagelse medio oktober 2020.

OBS: de viste billeder af fra en bolig, hvori der er foretaget tilkøb.

Solbjerg ligger i det sydlige Aarhus og byder på alle de facilliter en børnefamilie kan ønske sig. Byen er vokset eksplosivt de seneste år ikke mindst på grund af byens hurtige adgang til Aarhus, en populær folkeskole, et aktivt foreningsliv og selvfølgeligt en flot natur med Solbjerg Sø og naturligvis Solbjerg Skov, som er et af danmarks største skovrejsningsprojekter. Og lige op af Solbjerg skov finder du Hyldevangen som er et af byens nyeste og mest populære områder.

Her opføres 16 rækkehuse af typen “Open Air”. En boligtype der er særdeles populær på grund af den spændende indretning med et dobbelthøjt rum i boligens alrum og stue. En planløsning man ikke finder ret mange steder. Boligen er indrettet i 2 etager med boligens opholdsrum, et værelse, et badeværelse og et stort bryggers i stueetagen. På 1. salen er der 3 værelser og et badeværelse. Der er gulvvarme i hele husets stueplan og radiatorer på 1. sal.

Som køber har man mulighed for selv at designe sin bolig indenfor nogle givne rammer. Man vælger f.eks. selv sit træ- eller laminat gulv, ligesom man kan vælge mellem en lang række af klinker i både 30x60 cm og 60x60 cm. Herunder er der indbygget mulighed for tilvalg af spots, udendørs vandhane, ovenlysvindue, VGA anlæg mv. Og endeligt kan du selv sammensætte dit inventar og din hvidevarepakke i samråd med JKE-Design.

I købet af boligen medfølger carport med redskabsrum, en standard belægning som inkluderer terrasse indkørsel mv og naturligvis en have beplantet med græs. Man skal selv plante hæk.

De 16 boliger råder tilsammen over et stort fællesareal med græs. Det er parcelforening der beslutter hvad dette areal skal benyttes til, men man kan forestille sig legeplads, bord/bænke sæt, boldbane mv.

Download prisliste, salgsopstilling og brochure herunder og kontakt os gerne for en fremvisning af en tilsvarende bolig.