Hyldevangen 3, 8355 Solbjerg

Bliv nabo til Solbjerg skov - Få boliger tilbage

- Endehus m. terrassedør i gavl.
- 130 m2 / 4 værelser / carport med skur.
- Nybyggerområde med masser af børnefamilier.
- Belliggende lige op ad Solbjerg Skov
- Mulighed for at se tilsvarende bolig.
- Design selv din bolig og vælg selv køkken, hvidevarer, gulve mv.
- Etape 4 ud af 4 - Overtagelse juni 2021

Solbjerg ligger i det sydlige Aarhus og byder pa? alle de facilliter en børnefamilie kan ønske sig. Byen er vokset eksplosivt de seneste a?r ikke mindst pa? grund af byens hurtige adgang til Aarhus, en populær folkeskole, et aktivt foreningsliv og selvfølgeligt en flot natur med Solbjerg Sø og naturligvis Solbjerg Skov, som er et af danmarks største skovrejsningsprojekter. Og lige op af Solbjerg skov finder du Hyldevangen som er et af byens nyeste og mest populære områder.

Her opføres 20 rækkehuse af typen “Kvadrathusene”. En boligtype der er særdeles populær på grund af en funktionel planløsning, et minimum af vedligehold og selvfølgeligt et lavt energiforbrug. Boligen er indrettet i 2 fulde etager med boligens opholdsrum i stueetagen og med 4 værelser og et badeværelse på 1. salen. Der er gulvvarme i hele huset.

Som køber har man mulighed for selv at designe sin bolig indenfor nogle givne rammer. Man vælger f.eks. selv sit træ- eller laminat gulv, ligesom man kan vælge mellem en lang række af klinker i både 30x60 cm og 60x60 cm. Herunder er der indbygget mulighed for tilvalg af spots, udendørs vandhane, ovenlysvindue, VGA anlæg mv. Og endeligt kan du selv sammensætte dit inventar og din hvidevarepakke i samråd med JKE-Design.

I købet af boligen medfølger carport med redskabsrum, en standard belægning som inkluderer terrasse indkørsel mv og naturligvis en have beplantet med græs. Man skal selv plante hæk.

De 20 boliger råder tilsammen over et stort fællesareal med græs. Det er parcelforening der beslutter hvad dette areal skal benyttes til, men man kan forestille sig legeplads, bord/bænke sæt, boldbane mv.

Download prisliste, salgsopstilling og brochure herunder og kontakt os gerne for en fremvisning af en tilsvarende bolig.